Szállítási és fizetési információk

Fizetésre és szállításra az alábbi lehetőségek közül választhat:

 

Postacsomag, utánvéttel

Ha megrendeléskor az utánvétes fizetést választja a termékek üzleti csomagként, utánvétellel kerülnek feladásra, a szállítás ára fix, egyszeri 2.080.- Ft, mennyiségtől és távolságtól függetlenül.

A csomagért fizetni átvételkor a postán vagy a kézbesítő postásnál kell. A megrendelés napján vagy az azt követő munkanapon, az Ön által a regisztrációkor megadott szállítási címre feladjuk a megrendelt csomagot.

A posta általában 1-2 munkanap alatt kézbesíti a küldeményt.

Postacsomag választása esetén cégünk Magyarországon a Magyar Posta Zrt.-vel kézbesíti a csomagokat. A feladás és kézbesítés a Magyar Posta Zrt. szabályainak megfelelően történik.

Átvételkor pontosan annyit fog fizetni, mint amennyit az áruházban a rendeléskor leadott.

 

Postacsomag, előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel

Előre utalás választása esetén a szállítás ára egy darab törölköző esetén 1.690.- Ft, kettő vagy több darab törölköző esetén 1.840.- Ft melyet a megrendelni kívánt termék(ek) árával együtt, egy összegben kell a bankszámlánkra utalni vagy befizetni.

Rendelés után e-mailben értesítjük Önt az utaláshoz szükséges számlaszámról, illetve a közlemény rovatban feltüntetendő azonosítóról.

Webáruházunkban lehetőség van bankkártyával, a Paypal rendszerén keresztül történő biztonságos fizetésre is.

A csomagok üzleti csomagként kerülnek feladásra.

A számla kiegyenlítése napján vagy az azt követő munkanapon, az Ön által a regisztrációkor megadott szállítási címre feladjuk a megrendelt csomagot.

A posta általában 1-2 munkanap alatt kézbesíti a küldeményt.

Postacsomag választása esetén cégünk Magyarországon a Magyar Posta Zrt.-vel kézbesíti a csomagokat. A feladás és kézbesítés a Magyar Posta Zrt. szabályainak megfelelően történik.

 

Személyes átvétel, készpénzzel, előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel

Budapest, Budakeszi és Budaörs területén személyes átvételre is van lehetőség egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban, amely szolgáltatás díjtalan. A fizetés történhet helyben, az áru átvételekor vagy előre utalással illetve bankkártyával.

 

Csomagolási díjat és egyéb rejtett díjakat nem számolunk fel!

 

Bankkártyás fizetés

Bankkártyával illetve Paypal-lal történő fizetés a Paypal biztonságos rendszerén keresztül történik.

Itt kell megadnia bankkártyájával kapcsolatban a szükséges adatokat a díj rendezéséhez, fontos megemlítenünk, hogy adatait nem tároljuk el!

Online fizetésre az előlapján dombornyomott MasterCard és Visa kártyák, valamint a különböző pénzintézetek által speciálisan online fizetésre kibocsátott kártyák alkalmasak.