Termékleírás - Strandtörölköző

 

Kiváló minőségű egyiptomi strandtörölköző 100% pamut alapanyagból.

Ragyogó és élénk színű, fiatalos, jacquard mintázatú.

Kidolgozása az egyik oldalon frottír, másik oldala pedig puha és finom tapintású velúr.

Egyedülállóan nagy méretű. A "Jumbo" címszóval ellátott termékeink dupla méretűek.

Nagyon jó nedvszívó.

Minőségét tekintve a legtöbb strandtörölköző 450 gramm/m2 anyagösszetételű, a 400 gramm/m2 anyagösszetételű típusokat fürdőszobai törölközőként is használhatjuk.

Az általunk forgalmazott termékek a világon egyedülálló minőségű egyiptomi pamutból készülnek. Szálanként festettek, így garantált a színtartósság. Színét, csillogását, puhaságát többszöri mosás után sem veszíti el. Kiválóan használható tengerparton, medencénél de akar otthon is.

 

 

 

Termékleírás - Mikroszálas törölköző

 

Gyorsan szárad: A mikroszálas törölköző száradási ideje csupán harmada a hagyományos pamuttörölközőének.

Gyűrődés mentes: Rengeteg időt és energiát takaríthat meg azzal, hogy nem szükséges vasalni, anélkül is tökéletes a kinézete.

Magas nedvszívó képesség: Saját súlya 6-szorosának megfelelő vizet szív magába, ez többszöröse a hagyományos frottír vagy textil törölközők nedvszívó képességének.

Kíméletes: A mikroszálas törölköző használatának a lényege, hogy nem dörzsöléssel szárítjuk meg a vizes felületet (pl. arc), hanem a finom itató mozdulatokkor, vagy lassú húzással a törölköző magába szívja a nedvességet.

Mérettartó: Több száz mosást és rendszeres használatot követően sem deformálódik el az alakja.

Strapabíró, kopásálló: Nagyobb szakítószilárdságú mikroszálaknak köszönhetően, sokkal hosszabb élettartammal számolhatunk, mint egy pamuttörölközőnél. A szálak több száz gépi mosást követően sem kopnak ki, ezért nem szöszöl, se nem bolyhosodik.

Végtelen puhaság: A mikroszálas törölközők rendszeres napi használat és mosást követően sem kopnak ki, és nem keményedik meg az anyaguk. Kellemesen puha tapintását hosszan megtartja.

Kis helyen elfér, szuper könnyű: A mikroszálas törölköző vastagságát összehajtogatva könnyedén csökkenthetjük, ezáltal kevesebb helyet foglal el, a súlya pedig még mindig szuper könnyű.